The desire to know your own Soul

Will end all other desiresBlauwdruk van de Ziel Vijf Elementen - Nine Star Ki

Met behulp van de Chinese Astrologie, de Nine Star Ki (NSK), wordt er door MaNa Spirits een Vijf Elementen Blauwdruk van de Ziel geschreven. Een persoonlijk overzicht voor jou waarin je kwaliteiten, karaktereigenschappen, blokkades en ontwikkelpunten inzichtelijk voor je gemaakt worden. Zo kan je jouw specifieke krachten en je uitdagingen beter herkennen. Het kan je duidelijk maken waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. De NSK is een Energetische Blauwdruk van jouw Ziel die jij hebt meegekregen en waarin jouw spirituele levenslessen en uitdagingen duidelijk worden gemaakt.

Wat is Nine Star Ki?
De Nine Star Ki is een oude Chinese filosofie, gebaseerd op de bewegende cyclus van de Vijf Elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Elk Element is gekoppeld aan een seizoen en organen. Zo hoort Water bij de Winter en wordt het vertegenwoordigd door de organen Nieren & Blaas.  De Vijf Elementen geven je inzicht in je levenslessen, emoties, talenten, kwaliteiten en blokkades in je Qi energiestroom en lichaam.  De Vijf elementen laten zien wie je bent (persoonlijkheid), wat je kan (kwaliteiten, valkuilen) en wat je doet of laat zien (denken, voelen, handelen).

Met welke energie ben jij op Aarde gekomen?
Wil jij ook graag weten met welke Qi jij naar de aarde bent gekomen en wat jouw missie en levensles is? En ben je ook nieuwsgierig welke blauwdruk de mensen om jou heen hebben en wat hun verbinding met jou is of nog gaat brengen? Merk je ook dat je het lastig vind om naar jezelf te luisteren en goed bij je gevoel te komen?
Door ons drukke en snelle leven in deze westerse maatschappij zijn wij het luisteren naar onszelf vaak verleerd. Ons denken, handelen en het vele moeten van onszelf én onze omgeving heeft veel impact op ons functioneren. Steeds vaker ontstaan er mentale en daarmee samenhangende fysieke klachten zoals bijvoorbeeld stress, depressie, vermoeidheid, slapeloosheid, overgewicht en pijn in ons lichaam. Door de persoonlijke Vijf Elementen blauwdruk rond en stromend te maken, worden levenslessen aangegaan, blokkades en stagnaties doorbroken en ontstaat er een positieve energiestroom. Heling komt voort uit het harmoniseren van de processen binnen de 5 opeenvolgende bewegingen.

Je kunt kiezen voor jouw persoonlijke Blauwdruk van je Ziel:
Hoe leuk is het om jouw eigen persoonlijke unieke Vijf Elementen Blauwdruk van het Leven per post te mogen ontvangen! MaNa Spirits stemt zich energetisch op jou af en schrijft jouw persoonlijke levensverhaal met jouw hulpvraag of levensthema. Ook super leuk en lief om dit te geven aan iemand die jou dierbaar is. Je kunt hierbij uit verschillende richtingen van jouw leven kiezen. Als je persoonlijke toelichting wilt dan kun je dit aangeven.

PERSOONLIJK: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal. 


PERSOONLIJK - ELEMENT JAAR: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal het Element jaar. Elk jaar heeft een andere energie invloed. Dit zorgt dat je elk jaar in een andere fase bevind. Door het afstemmen op jouw elementen kan je inzichten krijgen waar op je levenspad je je bevind en welke afslagen het beste bij je passen. 

PERSOONLIJK - GEZIN: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in je gezin. Door de Nine Star Ki van je gezin kun je inzichten krijgen in de interactie tussen jou, je partner en de kinderen. Zo zie je dat elk persoon een uniek individu is, op zijn of haar eigen manier reageert en waar de verbinding is met elkaar. 

PERSOONLIJK - FAMILIE: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in jouw familie. Door de Nine Star Ki van je familie kun je inzichten krijgen in de interactie tussen jou en je familie. Zo zie je dat elk persoon een uniek individu is, op zijn eigen manier reageert en waar de verbinding is met elkaar. Zo snap je beter wat ieder zijn taak is in deze familie. 

PERSOONLIJK - LIEFDE: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in jouw relatie. Door de Nine Star Ki van jullie samen kun je inzichten krijgen in de interactie tussen jou en je grote liefde. Zo zie je dat je allebei uniek bent, op je eigen manier reageert. Zo snap je beter wat ieder zijn taak is in deze relatie. 

PERSOONLIJK - GEBOORTE: een unieke en persoonlijke Blauwdruk van de Ziel welke gebaseerd is op de geboortedatum van de Ziel die de Aarde komt verblijden. MaNa Spirits stemt zich af op de baby en schrijft zijn/haar levensverhaal. Ook de Nine Star Ki van de ouders zal hierin meegenomen worden en eventueel broer/zus. 

PERSOONLIJK - WERK: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in het werk. Doe jij nog wel datgene waar je hart blij van wordt? Wat past nou echt bij jou? Ben jij iemand die voor een baas kan werken of ben je beter je eigen baas? Door de NSK krijg je inzicht in je kwaliteiten en welke beroepen er bij jou passen. Ook kijken we welke periode het beste is om een nieuwe start te maken of je eigen bedrijf op te zetten. 

BLAUWDRUK

Je kunt een Blauwdruk van de Ziel bestellen door te klikken op de knop BLAUWDRUK. Daar kun je in het formulier aangeven welke je graag wilt ontvangen. MaNa Spirits zal dan contact met je opnemen voor de benodigde gegevens.

Blauwdruk persoonlijk € 32,50

Blauwdruk jaar: € 50 

Blauwdruk familie/gezin/liefde/geboorte/werk  v.a. € 50

Persoonlijke toelichting € 50


E-mailen
Bellen