The desire to know your own Soul Will end all other desires

 Blauwdruk van de Ziel Vijf Elementen - Nine Star Ki

Hout 3 jaarinvloed van de Draak - 
10 februari 2024 10:00 - 16:00

Zaterdag 10 februari 2024 is de viering van het nieuwe Chinese jaar van de Draak. Die dag komen we bij elkaar van 10:00 tot 16:00 bij Prana & Yoga in Broek op Langedijk . Ook verzorg ik een heerlijke vegetarische lunch en sluiten we de dag af met een geleide meditatie om onze wortels diep te kunnen wortelen in Moeder Aarde. Ook ontvang je een op jou persoonlijk energetisch afgestemde orgonite van de Draak voor het komende Hout 3 jaar.

Deze dag kunnen we bij elkaar komen om de invloed van het Element Hout 3, de Donder, met elkaar door te nemen en natuurlijk om de ervaringen van het afgelopen Hout 4 jaar te delen. We starten dit nieuwe jaar op 10 februari in de reeks van Hout 3 - Aarde 5 - Hout 3.

De Donder staat voor de deur en reken maar dat we dat gaan merken. Als je goed invoelt dan merk je de trilling al, een voorbode voor wat er op stapel staat. Je zou kunnen denken dat we ons nu ook in een Hout jaar bevinden en dat we veel van hetzelfde kunnen verwachten, wat ook zeker aan de orde is. Hout 4 heeft alles in een enigszins beheerste, diplomatieke en gestage beweging en groei ingezet en met de Wind Qi over de gehele wereld geblazen. Maar weet dat Hout 3 niet zo geduldig is en zal als de Donder de wereld een poepie laten ruiken. Ik verwacht dat we aankomen in het tijdperk waar de onderste steen naar boven gebracht wordt en dat zal best wat schokken teweeg brengen. Gelukkig!!! Eindelijk kunnen we er niet meer omheen en zullen er botsingen en wrijvingen ontstaan die zo ontzettend hard nodig zijn om het onrecht en de onrechtvaardigheid aan te kunnen pakken. Tijd voor actie, doen en bewegen!

Jouw bijdrage voor deze inspirerende dag is €125.

AANMELDEN


Met behulp van de Chinese Astrologie, de Nine Star Ki (NSK), wordt er door MaNa Spirits een Vijf Elementen Blauwdruk van de Ziel geschreven. Een persoonlijk overzicht voor jou waarin je kwaliteiten, karaktereigenschappen, blokkades en ontwikkelpunten inzichtelijk voor je gemaakt worden. Zo kan je jouw specifieke krachten en je uitdagingen beter herkennen. Het kan je duidelijk maken waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. De NSK is een Energetische Blauwdruk van jouw Ziel die jij hebt meegekregen en waarin jouw spirituele levenslessen en uitdagingen duidelijk worden gemaakt.

Wat is Nine Star Ki?
De Nine Star Ki is een oude Chinese filosofie, gebaseerd op de bewegende cyclus van de Vijf Elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Elk Element is gekoppeld aan een seizoen en organen. Zo hoort Water bij de Winter en wordt het vertegenwoordigd door de organen Nieren & Blaas.  De Vijf Elementen geven je inzicht in je levenslessen, emoties, talenten, kwaliteiten en blokkades in je Qi energiestroom en lichaam.  De Vijf elementen laten zien wie je bent (persoonlijkheid), wat je kan (kwaliteiten, valkuilen) en wat je doet of laat zien (denken, voelen, handelen).

Met welke energie ben jij op Aarde gekomen?
Wil jij ook graag weten met welke Qi jij naar de aarde bent gekomen en wat jouw missie en levensles is? En ben je ook nieuwsgierig welke blauwdruk de mensen om jou heen hebben en wat hun verbinding met jou is of nog gaat brengen? Merk je ook dat je het lastig vind om naar jezelf te luisteren en goed bij je gevoel te komen?
Door ons drukke en snelle leven in deze westerse maatschappij zijn wij het luisteren naar onszelf vaak verleerd. Ons denken, handelen en het vele moeten van onszelf én onze omgeving heeft veel impact op ons functioneren. Steeds vaker ontstaan er mentale en daarmee samenhangende fysieke klachten zoals bijvoorbeeld stress, depressie, vermoeidheid, slapeloosheid, overgewicht en pijn in ons lichaam. Door de persoonlijke Vijf Elementen blauwdruk rond en stromend te maken, worden levenslessen aangegaan, blokkades en stagnaties doorbroken en ontstaat er een positieve energiestroom. Heling komt voort uit het harmoniseren van de processen binnen de 5 opeenvolgende bewegingen.

Je kunt kiezen voor jouw persoonlijke Blauwdruk van je Ziel:
Hoe leuk is het om jouw eigen persoonlijke unieke Vijf Elementen Blauwdruk van het Leven per post te mogen ontvangen! MaNa Spirits stemt zich energetisch op jou af en schrijft jouw persoonlijke levensverhaal met jouw hulpvraag of levensthema. Ook super leuk en lief om dit te geven aan iemand die jou dierbaar is. Je kunt hierbij uit verschillende richtingen van jouw leven kiezen. Als je persoonlijke toelichting wilt dan kun je dit aangeven.

PERSOONLIJK: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal. 


PERSOONLIJK - ELEMENT JAAR: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal het Element jaar. Elk jaar heeft een andere energie invloed. Dit zorgt dat je elk jaar in een andere fase bevind. Door het afstemmen op jouw elementen kan je inzichten krijgen waar op je levenspad je je bevind en welke afslagen het beste bij je passen. 

PERSOONLIJK - GEZIN: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in je gezin. Door de Nine Star Ki van je gezin kun je inzichten krijgen in de interactie tussen jou, je partner en de kinderen. Zo zie je dat elk persoon een uniek individu is, op zijn of haar eigen manier reageert en waar de verbinding is met elkaar. 

PERSOONLIJK - FAMILIE: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in jouw familie. Door de Nine Star Ki van je familie kun je inzichten krijgen in de interactie tussen jou en je familie. Zo zie je dat elk persoon een uniek individu is, op zijn eigen manier reageert en waar de verbinding is met elkaar. Zo snap je beter wat ieder zijn taak is in deze familie. 

PERSOONLIJK - LIEFDE: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in jouw relatie. Door de Nine Star Ki van jullie samen kun je inzichten krijgen in de interactie tussen jou en je grote liefde. Zo zie je dat je allebei uniek bent, op je eigen manier reageert. Zo snap je beter wat ieder zijn taak is in deze relatie. 

PERSOONLIJK - GEBOORTE: een unieke en persoonlijke Blauwdruk van de Ziel welke gebaseerd is op de geboortedatum van de Ziel die de Aarde komt verblijden. MaNa Spirits stemt zich af op de baby en schrijft zijn/haar levensverhaal. Ook de Nine Star Ki van de ouders zal hierin meegenomen worden en eventueel broer/zus. 

PERSOONLIJK - WERK: jouw unieke en persoonlijke Blauwdruk van je Ziel welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. MaNa Spirits stemt zich op jou af en schrijft jouw levensverhaal in het werk. Doe jij nog wel datgene waar je hart blij van wordt? Wat past nou echt bij jou? Ben jij iemand die voor een baas kan werken of ben je beter je eigen baas? Door de NSK krijg je inzicht in je kwaliteiten en welke beroepen er bij jou passen. Ook kijken we welke periode het beste is om een nieuwe start te maken of je eigen bedrijf op te zetten. 

BLAUWDRUK

Je kunt een Blauwdruk van de Ziel bestellen door te klikken op de knop BLAUWDRUK. Daar kun je in het formulier aangeven welke je graag wilt ontvangen. MaNa Spirits zal dan contact met je opnemen voor de benodigde gegevens.

Blauwdruk persoonlijk € 32,50

Blauwdruk jaar: € 50 

Blauwdruk familie/gezin/liefde/geboorte/werk  v.a. € 50

Persoonlijke toelichting € 50


E-mailen
Bellen