MaNa Spirits

 Aarde Element

De grond onder onze voeten is het meest eenvoudige beeld van Aarde. De Aarde draagt ons, geeft ons houvast en is het fundament voor onze fysieke werkelijkheid. De Aarde is ook onze oorsprong en ons thuisland. Aarde geeft ons voedsel en onze laatste rustplaats. Aarde staat voor de kringloop van het leven, al het leven komt uit de aarde en keert er weer in terug. Aarde is het centrum waar elke uitgeputte Qi naar terugkeert en zich vernieuwt. Aarde staat voor leven, dood en vernieuwing. In het Aarde element, wordt de overvloed van alles wat is meegemaakt verinnerlijkt en zoekt een nadenkende, weemoedige en bezonken stemming zijn weg naar het hart. Het Aarde element zorgt in de mens voor een gevoel van verbondenheid en zorg voor andere mensen, voor concentratie en rust, voor medegevoel en het delen met anderen. Vanuit het Aarde element is het medegevoel als de zorg van een moeder, de wens om zekerheid en geborgenheid te geven en te voeden. Goede Aarde schenkt je een “Thuis” gevoel bij jezelf, je kunt je snel aanpassen aan een nieuwe omgeving of situatie en waar je ook bent, voel je je op je gemak en welkom.

 

Aarde Element - (Micro) Truffel- Sacred Cacao - Qi Gong - Trance Reis

2 september 19:30 - 22:30 Truffel
2 december 19:30 - 22:30 Truffel

 

Het is nu de tijd om de Aarde in te gaan, naar binnen te keren, op zoek naar je gevoel in je onderbuik en jezelf volledig te omarmen en Lief te hebben. We openen met Qi Gong oefeningen, bedoeld om de Qi door de meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en Truffels, en mag je heerlijk liggen. Dan nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om te reizen naar je oerbron. 
Cacao
en microdoseringen Truffels halen het beste in elkaar naar boven. Beide stoffen kunnen synergetisch met elkaar samenwerken. Cacao helpt het Hart te openen en de magische truffels de Geest. Bij micro dosering neem je een zeer kleine dosis van een psychedelisch middel, zoals psilocybine. Dit is de stof die in magische paddenstoelen en truffels zit. Microdosering kan helpen met de concentratie, angsten verminderen en in het algemeen beter in je vel te zitten. Psilocybine heeft een effect op de hersenen en kan invloed uitoefenen op de serotonine receptoren. Neem je je microdosis tegelijk met pure cacao, dan mag je ervan uitgaan dat cacao het effect van de psilocybine zal versterken. De combinatie van cacao met Truffel helpt je om meer in contact te staan met je emoties. Je kunt ze duidelijker voelen, of dat nou vreugde, angst of frustratie is. Maar je inzicht in je emoties is groter en als je ze observeert en accepteert, kun je van ze leren en groeien. Cacao zorgt voor een verdieping van het effect van de microdosis. Er zit nog een voordeel aan het tegelijkertijd drinken van Cacao met Truffel. Cacao kan de opname van actieve stoffen door het lichaam bevorderen. Dit voedsel van de Goden bevat natuurlijke vetten en stimuleert de bloedsomloop, beiden eigenschappen zorgen voor een betere opname van psilocybine.

AANMELDEN
Wil je ook graag komen aansluiten op deze magische dag?
Je kunt jouw plekje reserveren via de knop AANMELDEN
Jouw bijdrage is € 52,50