The desire to know your own Soul Will end all other desires

 Ademwerk

Ademwerk Cirkel (BRTT)

In een Ademwerk Cirkel gaan we werken aan verschillende vormen van ademhalingstechnieken. De adem is de meest veilige, toegankelijke en eenvoudige zelfhulptool die er is. Ademhalen gaat vanzelf vanaf het moment dat we geboren worden en de ademhaling stopt vanzelf als we ons aards lichaam gedag zeggen. Maar echt goed ademhalen gaat vaak niet vanzelf. Door alles wat we in ons leven meemaken, zoals stress, emotionele gebeurtenissen en trauma's, ontwikkelen we een uniek adempatroon. Vaak hebben we niet door dat we onze adem hebben “vast” gezet of dat ons adempatroon (chronisch) is verstoord. Het kan zijn dat je een trauma of meerdere trauma's niet goed hebt verwerkt en deze hebt vastgezet in je lichaam. Vaak zijn we bang om ons over te geven aan de signalen van ons lijf, we herkennen ze niet altijd meer en we denken dat, als we de emoties toe laten, het ons teveel wordt. Je geeft weer gas en 'parkeert' of onderdrukt je emoties, bewust of onbewust. En zo kan je jaren hiermee doorgaan, totdat je lichaam signalen gaat geven in de vorm van fysieke en mentale klachten. Denk hierbij aan angsten, vermoeidheid, concentratie problemen, slecht slapen, depressie, gespannen spieren, burn-out en (chronische) ziekten, en nog veel meer om op te noemen. 

Met een vrije ademhaling kun je je overgeven, dingen laten gaan en loslaten. Door het intensief verbonden ademen kun je in contact komen met je eigen beperkingen, angsten en pijn. De ademhaling verbindt de buitenwereld met onze binnenwereld en omgekeerd. Deze manier van ademhalen is een waardevolle bron van bewustwording. Soms zijn we ons heel duidelijk bewust van een bepaald trauma, soms ook niet. Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy je bij kan helpen. 

Met deze vorm van ademwerk laat je op een natuurlijke manier trauma en spanningen los uit het lichaam. Jouw lichaam doorgaat alle spanningen opnieuw om het vervolgens los te kunnen laten en er vrij van te komen. Het trauma en alle spanningen en blokkades worden opgeheven.

Jouw bijdrage is € 57,50

AANMELDEN

Wil je ook graag komen aansluiten op deze adembenemende dag?

Je kunt je plekje reserveren via de knop AANMELDENRebirthing

Rebirthing is een ademhalingstechniek waarbij je contact mag gaan maken met de goddelijke levensenergie in Jezelf. Je zult ervaren dat met speciale ademhalingstechnieken hoe intens de kracht is van je eigen adem. We gaan ademen naar deze energie die heling brengt op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau. Bij Rebirthing is de inademing en de uitademing met elkaar verbonden zodat er een diepe intense ontspanning ontstaat. Deze intuïtieve ademhaling  brengt je in contact met jouw emoties en gevoelens. En we gaan ook juist diep ademend op zoek naar de weggedrukte, verstopte en onverwerkte emoties zodat je deze kunt verwerken en loslaten. Rebirthing is een hele mooie diepe en intense reis, terug naar de conceptie, zwangerschap en bevalling. In een veilige omgeving mag je deze doorleven en doorvoelen en in nieuwe krachtige liefdevolle energie opnieuw geboren worden.
Je kunt contact met ons opnemen om een (prive)  Rebirthing Reis in te plannen. E-mailen
Bellen