The desire to know your own Soul Will end all other desires

 BLOG Vijf Elementen Nine Star Ki

2022-07-05

Wat bracht het Metaal 6 jaar (12 februari 2021 – 1 februari 2022)

Wat bracht het Metaal 6 jaar (12 februari 2021 – 1 februari 2022)
metaal jaar aardebol.jpg
We kwamen in een scherper en duidelijker jaar, het jaar van de Hemel, welke onder invloed stond van de Os. We hadden te dealen met een heleboel krachten en invloeden, die behoorlijk dominant aanwezig waren. Vanuit de plek van Metaal 6, het Aarde 5 huis hadden we te dealen met de krachten van:

Karma            Controle        Evenwicht maken

De tijd was aangebroken om de overvloed aan materiele goederen en de daarbij behorende financiële wereld in balans te brengen. De welvaart is niet meer in balans. Mensen meten zich aan hun ego, hoe meer bezit hoe groter het ego. We hebben gezien hoe de “rijken” op deze Aarde stuk voor stuk omgevallen zijn of op dit moment nog behoorlijk aan het wankelen zijn. De start van de karmische opschoning is in gang gezet, en wordt vervolgd in het komende Aarde 5 jaar.

Metaal 6 stond ook onder invloed van Aarde 2 (Moeder Aarde) van de 9-jarige cyclus. Deze cyclus loopt van 2018-2026. Hier waren de krachten aanwezig van:

Voorbereiding          Overeenkomsten      Verzamelen

Deze invloed heeft ervoor gezorgd dat er goed voorwerk is verricht voor het komende Aarde 5 jaar. Er is zoveel bewijs materiaal verzameld, dat nu gebruikt kan worden om de beerput verder open te krijgen. En reken maar dat het gaat stinken! Moeder Aarde zal zich de komende jaren nog vaker laten horen, en uit het diepste van de catacomben de boodschappen met grote kracht naar boven sturen. Dit kan zich uiten in vele natuurlijke verschijnselen.

De energie van het jaar Metaal 6 staat voor:

Actie  Beweging      Doen

Er zijn vele plannetjes uitgerold het afgelopen jaar. Een aantal waren met het blote oog zichtbaar, zodat het idee gecreëerd is dat iedereen hartstikke eerlijk en zuiver van handelen was. Het is zo eerlijk dat kan toch alleen maar zijn om ons allen te helpen? Na 2 jaar Metaal invloed zou men dit werkelijk kunnen denken. Maar niets is wat het lijkt! De kunst is om te kijken en te luisteren naar wat er niet gezegd wordt en niet zichtbaar gemaakt wordt. Het jaar loopt nu op zijn einde en je kunt in alle rust nu gaan terug kijken. Precies dat wat ook de bedoeling is van Metaal. Het is net als het oogsten in de Herfst. Je neemt alleen dat mee naar de voorraad schuur wat nog bruikbaar is, voor nu en voor over langere tijd. Dus wat je zou kunnen gebruiken voor de komende periode. Als je voldoende voorraden hebt aangelegd kan je de aankomende Aarde 5 periode (opnieuw) met vertrouwen en onverschrokken tegemoet zien, de krachtige zielskwaliteiten van het element Metaal.

Metaal staat voor terugkijken op je leven en wat je hebt gedaan. Het gaf je het vermogen om te zien wat nuttig is geweest en wat klaar is. Je kon hierdoor afscheid nemen en loslaten van dat wat niet meer bij je paste en alleen nog maar energie koste. Als je kunt accepteren dat een fase voorbij is, kun je openstaan voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Letterlijk opruimen en plaats maken voor het nieuwe.

Metaal ondersteunt organisaties en omstandigheden, maar dan wel zonder gevoeligheid. Denk hierbij aan regels om alles te organiseren. Zo zijn er het afgelopen jaar vele nieuwe posten en organisaties opgericht. Ik gaf al aan dat dit koel en gevoelloos kan gaan, bijna richting robotachtig gedrag tot tirannieke onmenselijkheid. Het kan zomaar een dictatuur worden, met opgelegde regels. Helaas is dit scenario dan toch werkelijkheid geworden. Wij bevinden ons er midden in, ook al zullen velen dit ontkennen en niet zo ervaren. De ernstigere werkelijkheid is echter al zeer dichtbij, kijk maar naar Oostenrijk en Frankrijk, en ietsjes verder naar Canada en Australië. Ook dit zal het komende jaar karmisch verder uitgediept worden.

We hebben ook de koude en donkere zijde gezien van Metaal, namelijk de eenzame, geïsoleerde mensen die gebukt gingen onder verdriet en verstard in hardheid. Bij degene bij wie het element Metaal niet in evenwicht was, manifesteerde het verdriet zich nog meer, of de koek was op en er ontstond gevoelloosheid. Het oude Metaal ging ook over verdriet en rouw. Ook dit proces was enorm voelbaar en zichtbaar,  vooral in het laatste gedeelte van het jaar. Verdriet hoort er te zijn, je moet het verdriet kunnen voelen en verwerken. Uit de natuurlijke gevoelsreactie verdriet, ontstaan chronisch leed en depressie. De bevestiging van het leven, de levensmoed, maakt plaats voor een pessimistische houding en voor wanhoop.

Metaal ondersteund vaderlijk en streng, hij geeft materie en vorm.

Aarde voedt op moederlijke en zorgende wijze, ze geeft geborgenheid en overvloed.

Heb je kunnen ervaren dat de mannelijke energie stap voor stap bezig is met transformeren naar vrouwelijke energie? Het Vaderlijke Metaal kon niet anders dan zich verbinden met Moeder Aarde. Dit komt mede door de 9-jarige cyclus waar Moeder Aarde kracht uitzend. Dit proces is zwaar en intens, best een oude donkere energie die los getrokken moet worden. We zitten nog aan de start, maar de trein is in beweging gezet!

Ik gaf ook aan dat Metaal 7 grote invloed heeft gehad op verschillende affaires, zowel in de buurt als wereldwijd. En wat kwam er veel uit de doofpot zeg! Maar jeetje wat kwam er nog veel meer uit de grote diepe doofpotten vandaan zeg in het Metaal 6 jaar. Nog steeds de Toeslagen affaire, nog meer data lekken bij o.a. de GGD, Ticketcounter, RDC (garage systeem), Allekabels.nl , Bol.com/Amazone, Bluesky (pensioen), Testcoronanu en Ministerie van Justitie en Veiligheid!!  Nog ernstiger schandalen bij de Jeugdzorg en uithuisplaatsingen, het langstzittende, falende en met geheugen geteisterde demissionaire kabinet, metoo van de TVOH, en nog veel meer grimmige herinneringen. Ook werd door mij de vaccinatie fraude benoemd in Metaal 7 jaar. Dit zit nog voor velen in de doofpot, maar voor mij is hij nog steeds compleet helder en zichtbaar. Dit wordt nog steeds vervolgd.

Het afgelopen Metaal jaar was een zoektocht naar je innerlijke stuk en jezelf. De Qi heeft de kans gezien om zich te gaan verplaatsen:

Van Hoofd naar Hart

Van Denken naar Voelen

Van Oordelen naar Oordeel-loos

Van Donker naar Licht

Van Afhankelijk naar Onafhankelijk

Als je open staat voor vernieuwing en nieuwe tijdsgeest dan ben je het afgelopen jaar nog meer JOUW Pad gaan bewandelen. Het enige wat je hoefde te doen is hulp vragen aan de Spirits, Krachtdieren, Gidsen en de Engelen.

Admin - 16:35:52 @ 2021 - Metaal 6 jaar | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.

E-mailen
Bellen