MaNa Spirits

 Metaal Element

Het Element Metaal staat voor terugkijken op je leven en wat je hebt gedaan. Het geeft je het vermogen om te zien wat nuttig is geweest en wat klaar is. Je kunt afscheid nemen en loslaten van dat wat niet meer bij je past en alleen nog maar energie kost. Als je kunt accepteren dat een fase voorbij is, kun je openstaan voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Letterlijk opruimen en plaats maken voor het nieuwe. De Longen beheersen de ademhaling: Ademen is een schakel tussen de binnen- en buitenwereld, tussen bewustzijn en instinct en tussen leven en dood. De ademhaling voert je in je innerlijke ruimte en tegelijkertijd is zij ook de levenslijn naar de buiten ruimte. Met bewuste ademhalingsoefeningen kan je jezelf opladen met een natuurlijke energie die veel langer en beter werkt dan de oh zo slechte energiedrankjes. Ook zijn er diverse oefeningen die je snel in diepe toestand van rust, slaap en ontspanning kunnen brengen en je innerlijke evenwicht stabiliseert. De ademhaling is een ritme van inademen en uitademen, van opladen en oplossen, van opnemen en loslaten. We hebben allemaal pantsers en spanningen, neurotische lichaamspanters, die het ons moeilijk maken om vrij en natuurlijk adem te halen. Dit doen we onbewust. Als we bewust onze ademhaling zouden inzetten met diep doorademen, dan zou je bij één goede ademhaling al direct verlichting en frisheid voelen.


Metaal Element - Loslaten of Vasthouden-  Sacred Cacao - Qi Gong - Breathwork - Trance reis 

22 september 19:30 -22:30

Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element , durven Loslaten en je innerlijke ruimte te vergroten. Loslaten betekent dat je de "ballast" niet langer meer hoeft vast te houden, dit kost namelijk veel energie. Het wordt steeds zwaarder en uiteindelijk is het bijna ondragelijk. Bevrijd zijn van de ballast voelt alsof je even opveert. Met negatieve gevoelens werkt het precies hetzelfde. Zodra je je ervan losmaakt, en ze laat voor wat ze zijn, voel je je bevrijd en veer je als het ware weer op.
Een avond Puur voor Jezelf om alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben. We starten met een ademhalingsoefening doen om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element.

AANMELDEN

 Wil je ook graag komen aansluiten op deze magische dag?
Je kunt jouw plekje reserveren via de knop AANMELDEN
Jouw bijdrage is € 47,50

 

Metaal Element - Zelfwaardering - Sacred Cacao - Qi Gong - Breathwork - Trance Reis 

22 oktober 19:30 – 22:30

Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element en om het waardevolle in je op te nemen. Op zoek naar het waardevolle goud in jouw Zelf! De Herfst is zo'n prachtige periode om innerlijk bezig te zijn met het loslaten van wat oud en overbodig is en tegelijk te verzamelen en oogsten wat we hebben opgebouwd. Tijd voor Zelfwaardering. Als je je Zelfwaardering weer toelaat, dan ervaar je meer rust en zit je minder vast in patronen. Je bent meer tevreden met jezelf en anderen, je komt makkelijker in beweging en je zult minder last hebben van uitstelgedrag. Je zult minder last ervaren van negatieve behoeftes en patronen.
Een avond Puur voor Jezelf om alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben. Tijd voor Zelfwaardering. We starten met een ademhalingsoefening om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element .
 

AANMELDEN
Wil je ook graag komen aansluiten op deze magische dag?
Je kunt jouw plekje reserveren via de knop AANMELDEN
Jouw bijdrage is € 47,50

 

 


 Metaal Element - Terug naar de Kern- Sacred Cacao - Qi Gong - Breathwork - Trance reis

17 november 19:30 - 22:30


Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element, thema is om terug te keren naar je Kern, te Transformeren en Los te laten. We naderen het einde van de Herfst en Metaal nodigt je uit om diep van binnen te voelen, jezelf te ontmoeten en je innerlijke stilte ervaren. Terug naar je Kern. We staan even stil bij het afgelopen Metaal jaar en kijken wat er nog bij je past en wat niet met je synchroniseert.

Een avond Puur voor Jezelf om de diepere innerlijke stilte ter ervaren, te voelen en terug naar je Kern te keren. En alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben . We starten met een ademhalingsoefening om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element .

AANMELDEN

Wil je ook graag komen aansluiten op deze magische dag?
Je kunt jouw plekje reserveren via de knop AANMELDEN
Jouw bijdrage is € 47,50