The desire to know your own Soul Will end all other desires

 Sisterhood: de Zeven Vrouwelijke Archetypen

Lief, sterk, zorgzaam, rebels, grappig, moedig, sexy…..
Vroeg of laat kom je als vrouw op een punt in je leven dat je je afvraagt: Wie ben ik? En wat als ik alle facetten van vrouw zijn omarm of durf te omarmen.

We nodigen je graag uit om je Zielsroeping te ontdekken in onze Sisterhood. Een warme plek waar we 9 momenten zullen samenkomen en elke stem gehoord mag worden zonder oordeel. Waar we in een veilige cirkel elkaar zullen omarmen, ondersteunen, laten groeien en het beste in elkaar naar boven brengen. Laten we elkaar als zussen liefdevol spiegelen en samen zoeken naar nieuwe wegen, zodat je het niet meer alleen hoeft te doen. Zo kunnen we samen de verschillende archetypen ontmoeten.

Het is tijd om de energie op te roepen om het leven te gaan leven dat op jou heeft gewacht.  Het moment om je beperkende patronen te verbranden en jezelf te bevrijden van opgelegde normen en waarden en oude trauma’s. Je bent nu zover om je unieke gaven te delen met de wereld en de vrouwelijke weg te bewandelen die sprankelt van leven. Dit is de tijd om de Wijsheid van het vrouwelijke te verweven in ons leiderschap en liefde.

Ontdek de roep van de nieuwe vrouwelijke weg via de archetypische portalen. Laat je scheppende kanalen samenvloeien, stromen en zich ontwikkelen in jouw innerlijke Meid, Moeder, Wijze Vrouw, Jaagster, Minnares, Mystica en Koningin. Je hebt de alchemie van de weefster in je, klaar om ieder archetype aan te roepen. Je bent klaar om in elke levensfase en levenscyclus te bloeien.

Het onderzoeken van de archetypen helpt je beter te begrijpen waarom je bepaalde relaties aangaat, bepaalde patronen steeds zich herhalen, je vorm geeft aan je werk en hoe je gebeurtenissen verwerkt. We zijn een combinatie van alle vrouwelijke archetypen en we kunnen ze elk moment allemaal benaderen. Als we ook de Vijf Elementen en de Chakra’s bij de alchemie van onze helingsmethoden betrekken, generen we een oneindige bron van energie.
De grenzeloze wijsheid in de archetypen is een enorme hulpbron op deze reis. Je zult opvallende openbaringen ontvangen die je als een persoonlijk kompas vertellen waar je bent, waar je naar toe gaat en hoe je komt waar je wilt zijn.

Wat voor reis gaan we maken?
We ontmoeten elkaar in een cirkel met gelijkstemde vrouwen, waar de vrouwelijke energie en haar vrouwenkracht centraal zal staan. We gaan ons verbinden met de zeven vrouwelijke archetypen en nodigen je uit om je Zielsroeping te ontdekken in onze Sisterhood. We gaan onze nieuwsgierigheid gebruiken om met een open en vrije blik het landschap en de Elementen te onderzoeken.

Thema’s Sisterhood
De middagen van de Sisterhood omarmen we steeds een ander thema. We gaan met elkaar delen, meditaties & visualisaties beleven, ademwerk toepassen, energetisch werk en rituelen ervaren, schrijven en creëren. En Moeder Cacao zal zeker ook worden uitgenodigd in deze Vrouwencirkel.

14 januari    Onthullen Archetypen: de archetypische kunstenares wacht om jouw unieke essentie te manifesteren
4 februari    Moeder Aarde: 1e Chakra     De formule
25 februari  Minnares:         2e Chakra     Luchtalchemist
17 maart     Jaagster:           3e Chakra     Vuurdynamo
7 april         Koningin:         4e Chakra     Universele gedachtespinster
21 april       Meid:                5e Chakra     Verkenner van de onderwereld
12 mei        Mystica:            6e Chakra     Etherische tijdreizigster
2 juni          Wijze vrouw:   7e Chakra     Watergenezer
7 juli           Het werk van de Weefster: integreer de wijsheid van de Ziel van de vrouwelijke archetypen

AANMELDEN

 

Jouw bijdrage voor Jezelf in deze Sisterhood cirkel is € 777,77 en dat brengt je:
Een verdieping in jouw prachtige Zelf en Vrouwenkracht
Een cirkel van Sisters waar je een half jaar mee de diepte in gaat
Negen bijeenkomsten van de Sisterhood
Oefeningen en info voor thuis
Besloten FB groep om als daar behoefte aan is met elkaar te delen

Tijd en Locatie:
14 januari, 4 & 25 februari, 17 maart, 7 & 21 april, 12 mei, 2 juni en 7 juli van 14:00 tot 17:00
Prana & Yoga, Bijlestaal 46E, Broek op Langedijk

 

Voel je ook de roep, dan horen we dat graag van je.
En weet dat de mogelijkheid er is om ook per keer te betalen.
Liefdevolle knuffels van Natasja van MaNa Spirits en Abtal van Prana & Yoga 

E-mailen
Bellen