The desire to know your own Soul

Will end all other desiresRite van de Baarmoeder                                      17 juni 2023 13:00 - 16:00

De Rite van de baarmoeder is een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past en waarin je contact mag maken met je innerlijke grootsheid en verlangens. De 13e Rite van de Munay Ki is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. Deze collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (on)bewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. 

Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren,
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven

Wanneer vrouwen niet in contact staan met hun buik en baarmoeder, dan uit zich dat op verschillende manieren zoals pijnen en leef je niet het leven dat je graag zou willen leven. Je bent mogelijk niet verbonden met jezelf en je bent vooral bezig met anderen en het oplossen van allerlei situaties. Dit kan zich onder andere uiten in onderdanig gedrag, aanpassen, verdwijnen. Of juist dominantie, starheid, egocentrisme. Je zit in een leven dat eigenlijk niet bij jou past. Je leven doet pijn. En die pijn, spanning, boosheid en verdriet, worden allemaal opgeslagen in je baarmoeder. Dat is de reden waarom je daar eigenlijk niet naar toe wil. Maar het is juist ook de plek van jouw kracht, wijsheid en levensenergie! Een magische plek dus, onze baarmoeder!

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

In deze Rite van de Baarmoeder wordt je deskundig begeleid door Natasja van MaNa Spirits en Valerie van Arbol Kruid & Kracht. Wij geven deze rite aan je door als moeder en dochter. Natasja is Soul coach en maakt daarbij gebruik van de Vijf Elementen en de Spirits en is Womb Keeper. Valerie is Spiritual coach en maakt daarbij gebruik van klanken en kruiden en is Womb Keeper.
De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap of wanneer je net in uit de overgang bent of in overgang zit en vrij wilt zijn van overgangsklachten. Dit ritueel word van vrouw op vrouw gegeven om de verbinding met onze baarmoeder te versterken en om de verbinding met onze baarmoeder te helen en te omarmen.
In een cirkel maken we op een natuurlijke manier en onder begeleiding van klanken en kruiden, contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie ruimte is ontstaan maken we contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keepers. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

AANMELDEN

Jouw bijdrage € 66 

Locatie Prana & Yoga / Bijlestaal 46e Broek op Langedijk
E-mailen
Bellen