The desire to know your own Soul Will end all other desires

 Zielenreis

Zuivering van de Ziel - Transcendente Meditatie NIEUWE DATUM volgt 19:30 - 21:30

We bevinden ons in een periode van wereldwijde onrust en in deze onrust mogen wij opnieuw onze weg gaan vinden. Als je weet dat alles energie is en dat alles wat we ervaren, beleven en doorleven effect heeft op ons eigen energieveld. Dan snap je dat dit je eigen energie kan beïnvloeden. Als we onze innerlijke en spirituele ontwikkeling willen voortzetten, dan mogen we opruimen en opschonen. Het loskoppelen van in jouw verleden opgebouwde geloften, patronen, trauma's, contracten, beloften, astrale constructies en overige belemmerende energieën. Sommige van deze patronen en programma's kunnen diep in de lagen van ons onderbewustzijn begraven liggen. Na het opschonen zullen we de energetische leegte die is ontstaan, opvullen met het Goddelijke Licht en Onvoorwaardelijke Liefde van de Bron. We mogen de energie van Dankbaarheid door ons laten stromen.

We gaan een prachtige en intense reis maken door diepzee te gaan duiken naar de Bron, het Al wat is, God, Schepper, de alomtegenwoordige Goddelijke Liefdevolle Intelligentie, daar waar we allemaal vandaan komen. We gaan onze Ziel zuiveren en helen. We nemen je mee in een geleide Transcendente Meditatie van de Zuivering van de Ziel, welke begeleid wordt door helende klanken en zang. Je mag je helemaal mee laten drijven om volledig af te reizen naar je oerbron.

AANMELDEN

Jouw bijdrage € 30 

Locatie Prana & Yoga / Bijlestaal 46e Broek op Langedijk

 

Karmische Elementen Reis van je Zielen Blauwdruk

Met behulp van de Nine Star Ki Blauwdruk van je Ziel gaan we je karmische elementen aan het licht brengen. Deze dag neem ik jullie mee op zielenreis en zo zorgen we dat de 5 Shen je helpen bij het leiden van het leven dat je graag zou willen. We gaan in op de karmische invloeden van de 5 Shen zielsaspecten, zodat we gaan ontdekken welke karmische patronen er zijn ontstaan die van invloed zijn op jouw familie structuur en op je huidige leven. We gaan met behulp van Zielenreis, op zoek naar het thema welke vaak al generaties lang een rode draad vormt. Vervolgens gaan we dit opruimen, schoon poetsen en helen, zodat je je weer vrij kan voelen en bewegen op jouw levenspad.
Gezamenlijk nemen we ieders Energetische Zielen Blauwdruk door, welke is gebaseerd op de Nine Star Ki en de Vijf Elementen. Dit is de Blauwdruk die klaar staat voor jouw levenspad. Hier nemen we diverse vraagstellingen door zoals: In welk gezin ben jij terecht gekomen? Welke karmische Elementen en bijbehorende thema’s horen bij jou? Hoe is jouw relatie en welke hindernissen doorloop jij met de rest van de familie? We gaan dit verdiepen door de 5 Shen Zielsaspecten vanuit de Chinese Geneeskunde door te nemen en toe te passen op jouw Zielen Blauwdruk. Vervolgens gaan we een Trance reis maken om contact te leggen met je persoonlijke Spirit(s) en/of Krachtdieren. Dan gaan we diepzee duiken door een Karmische Zielenreis te maken waarbij je wordt mee  genomen op jouw karmische Elementen reis en schoon schip mag gaan maken.

 

Deze dag kan je alleen volgen als je je persoonlijke Vijf Elementen Blauwdruk Nine Star Ki hebt ontvangen
Jouw bijdrage € 

 

In de beweging van de Vijf Elementen, bewegen zich ook de Vijf Shen, de bezielingen van de 5 Yin organen en de vertegenwoordigers van de 5 karakter eigenschappen. Binnen deze bewegingen moet alles in balans zijn, zodat de Qi stroomt. De (“hoofd”) Shen, is de geest van het Hart en is de Keizer. De andere 4 Shen kunnen gezien worden als de Ministers. Als de Ministers doen wat de Keizer graag wil, ze onderling goed overleggen en de communicatie met de 5 organen (de afgevaardigden) goed verloopt, zal ons lichaam ook goed in balans zijn. Je kunt je voorstellen als 1 Minister dwars gaat liggen, dat dit direct effect heeft op jou als persoon en raak je instabiel en uit balans, met als gevolg dat je klachten ontwikkelt.

Metaal bevat het zielsaspect De Po en huist in de longen. De Po is de gegronde en stoffelijke ziel en neemt de dromen van de Hun en maakt ze waar. Po vormt zich tijdens de conceptie en lost op in de aarde na overlijden.

Water bevat het zielsaspect Zhi en huist in de Nieren. De Zhi is de ziel van de wilskracht, vastberadenheid en moed om het tot het einde door te zetten. Wanneer je Zhi gezond is, kies je altijd de juiste droom om werkelijkheid te laten worden. 

Hout bevat het zielsaspect de Hun en huist in de lever. De Hun is de etherische of hemelse ziel, de grote dromen ziel waarmee je contact kan maken met je artistieke kant. De Hun daalt in bij de geboorte via de fontanel en keert terug naar de kosmos bij overlijden.

Vuur bevat het zielsaspect Shen en huist in het hart. De Shen in de betekenis van ‘geest’, bestaat uit aspecten van de andere 4 zielen, aangevuld met zijn eigen kenmerken. Hij zorgt dat geen van de andere Shen meer of minder aanwezig is dan de anderen.

Aarde bevat het zielsaspect Yi en huist in de Milt. De Yi is de ziel van de gedachten en zorgt voor het denken, hiermee wordt elke droom geanalyseerd en onderzocht.

 

 

 
E-mailen
Bellen