The desire to know your own Soul

Will end all other desiresBLOG Vijf Elementen Nine Star Ki

2022-08-08

NSK Aarde 5 - Aarde 5 - Aarde 5

De Nine Star Ki energie van 8 augustus tot 8 september 2022:
Aarde 5 – Aarde 5 – Aarde 5

aarde 5 -aarde 5 -aarde 5 8 aug tot 8 sept.jpg

In dit Aarde 5 jaar zijn we nu doorgestroomd van de Metaal 6 maandinvloed naar de Aarde 5 maandinvloed.
We bevinden ons in een Aarde 5 jaar met een Aarde 5 maand invloed en de richting wordt ook bepaald door Aarde 5 energie. Interessant om te weten dat we ons ook in een 9 jarige Aarde 2 cyclus bevinden en dat dit alles zich beweegt in een 81 jarige Vuur cyclus. De ondersteunde cyclus stroomt hier dus van Vuur naar Aarde 2 om te eindigen in driedubbele Aarde 5. Het laat ons zien dat we ons op een kruispunt bevinden van Karma, controle en politiek.
Aarde 5 kan je je voorstellen als het centrum of het midden van het wiel. We zijn dus nu volledig aangekomen in de as van het karmische wiel. Weet dat elke cyclus bestaat uit 9 Elementen jaren lopend van Vuur 9 naar Water 1. We bevinden ons nu op de helft van de 9 jarige cyclus in het Aarde 5 jaar. En nu we in augustus zijn aangekomen geeft ook dit de helft van het jaar aan welke is gestart in februari. Deze maand van Aarde 5 is hiermee het begin van de tweede helft van het Aarde 5 jaar. De eerste helft van dit jaar stond voornamelijk in het teken van positieve karmische invloeden en gebeurtenissen, de komende tweede helft van dit jaar zal voornamelijk in het teken staan van minder positieve invloeden en gebeurtenissen. Het kan erop lijken dat iets terug gekaatst wordt, met de kans op onaangename gevolgen. We zullen de invloed van Yin Yang goed kunnen gaan herkennen, ervaren en voelen.
Ik zie het zelf als een kruispunt waar we met zijn allen zijn aangekomen. Wereldwijd hebben we veel karma in te lossen, zowel dichtbij als verder van je af. Er zal zich nog duidelijker collectieve karma aan gaan dienen. We zullen goed kunnen zien wat het effect is van alles wat zich de afgelopen 9 jaar heeft aangediend, de reacties hierop, wat er hierdoor gecreëerd is en als je er voor open staat zul je ook beter begrijpen hoe deze gebeurtenissen zich in de toekomst zullen gaan ontvouwen. Denk na over de wereldgeschiedenis (vooral de afgelopen 9 jaar) en overweeg hoe beslissingen en activiteiten uit het verleden de huidige omstandigheden hebben gevormd. Geniet en heb ook vooral plezier van dit fantastische leer proces!

De maand energie van Yin en Yang kan alle kanten op bewegen om ons heen. Het kan krachtig en snel zijn, maar ook kalm en stil. Zelf zitten we met alle drie onze Elementen van de Nine Star Ki Blauwdruk in de Thuis positie. Dit maakt het voor ons zelf wat lastiger om elke kant op te kunnen bewegen, dit kan je de neiging geven om stil te blijven staan. Wees je bewust hiervan! Hier ervaar ik alsof we ons met velen in de oog van de storm bevinden. Stilte hoor je, hierbij wetende dat de storm elk moment zich kan aandienen. Je zult momenten ervaren van overdenken, piekeren en observeren. Je kunt dingen ervaren als een beetje onwerkelijk en mysterieus. En opeens is daar de bliksemflits die precies de plek kan aanwijzen waar je de waarheid kunt vinden op de tijdlijn. Eigenlijk is het allemaal heel logisch en het zal ook heel tastbaar en herkenbaar zijn. Mits je de juiste bril op hebt gezet. Door ook terug te kijken op de tijdlijn van het wiel waar we ons in bevinden, kunnen we (toekomstige) gebeurtenissen opnieuw vormen. Hoe bijzonder dat het Hier en Nu door onszelf gevormd wordt. Dat kan ons de kans bieden om de touwtjes weer zelf in handen te nemen en te kiezen voor je eigen verantwoordelijkheid. Voel goed aan waar je bewegingsvrijheid behoefte aan hebt. De ene heeft meer bewegingsvrijheid dan de andere. Maak er een mooie en liefdevolle reis van door op zoek te gaan naar karmische verbindingen, het zal je Ziel blij en dankbaar maken.

Thuiskomen
Na een lange reis, mogen we dan eindelijk weer Thuiskomen.
Weet dat niks meer hetzelfde is, weet dat alles anders is.
Je bent niet meer dezelfde persoon als 9 jaar geleden.
Je bent 9 verschillende stadia doorgereisd, je hebt 9 verschillende stadia rond gevaren.
Welke thema’s ben je onderweg tegen gekomen?
Welke uitdagingen ben je onderweg tegengekomen?
Tijd om te inventariseren.
Tijd om je nieuwe vorm te gaan ervaren: werk, liefde, thuis, familie en vrienden
Als deze vorm er nog niet is, dan kan alles op zijn kop gaan staan, en kan zelfs leiden tot
vervreemding van jezelf en van je omgeving.

Wat hebben we karmisch te verwerken in deze periode?
Water 1 Je bevind je in het midden van de rivier, wees alert en voorzichtig bij het Water

Aarde 2 De sleutel naar vaste bodem zijn vriendelijkheid en consequent zijn, wees ook 
alert en voorzichtig bij het Water

Hout 3 Tijd om nieuwe deuren te openen, hopelijk heb je je goed voorbereid. Houd 
woede ver van je af

Hout 4 Voel je takken groeien, voel de nieuwsgierigheid, maar blijf wel in balans

Aarde 5 De periode van karma is in zijn volledigheid aangebroken, behoud aandacht

Metaal 6 Ervaar je stevige basis en bouw hier op verder, extra voorzichtigheid gewenst 
in het verkeer

Metaal 7 Geniet volop van de vreugdes van het leven, blijf wel praktisch

Aarde 8 Hoe fijn dat je alle mogelijke richtingen van je leven zichtbaar krijgt, maak de 
juiste keuzes

Vuur 9 Geniet volop van de warmte en gevoel van genegenheid in de zon

Energieke en liefdevolle groet van Natasja Holwerda

Admin - 22:06:12 @ 2022 - Aarde 5 jaar | Een opmerking toevoegen
E-mailen
Bellen