The desire to know your own Soul

Will end all other desiresSacred Cacao 

Sacred Cacao is een zachte en liefdevolle ceremonie wat sterk werkt op het Hart en je terugbrengt naar je natuurlijke staat van Voelen. Cacao nodigt je uit om contact te maken met je Innerlijke Zelf en je Helende Hart. Je Passie roept je aan om je te Verbinden en te Transformeren. Zo kan het Hart zich nog meer openen en kun je op liefdevolle wijze Jezelf waarnemen en zonder oordeel naar jezelf kijken. De Cacao is een plantteacher en brengt kracht en gezondheid in ons fysieke, emotionele energieke lichaam. Cacao is de Spirit welke je hele wezen verheldert met een Goddelijke speelsheid.
De basis van de Sacred Cacao is 100% pure Cacao welke op traditionele wijze is gemaakt en ritueel door ons wordt bereid en verrijkt met meerdere bijzondere en hemelse ingrediënten. Wij stemmen af op de thema's van de ceremonies. gebaseerd op de Cyclus van de Vijf Elementen.

Water Element - Sacred Cacao - Qi Gong  - Trance Reis

21 december 19:30 – 22:30 Water Element - In Stilte Luisteren

Een avond om je te Verbinden met je Water Element, thema is om in ons leven beter te leren Luisteren. Op een zachte liefdevolle manier omarmen we de eigenschappen van Water: Rust, Verstillen en goed Luisteren. Goed en oprecht luisteren betekent ook dat we niet spreken of voortdurend bezig zijn onze dagen met geluid op te vullen. Stroom rustig bij Jezelf naar binnen, en geef gehoor aan wat je Ziel je heeft te vertellen. Een avond Puur voor Jezelf om de diepere innerlijke stilte en rust te ervaren, naar binnen te stromen, te luisteren en gehoor te geven aan de Roep van je Ziel. We starten met strekkingen om de Qi door de Nier en Blaas Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Vervolgens gaan we de Onderwarmer liefde, aandacht en warmte geven. Deze vullen we aan met krachtig stromende Water Qi Gong oefeningen. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Water Element.

26 januari 2024 19:30 – 22:30 Water Element - Oerkracht 

Een avond om je te Verbinden met je Water Element, thema is Oerkracht. Op een zachte, liefdevolle en stromende manier omarmen we de verwarmende eigenschappen van Water. De Water Qi blijft goed stromen door de Seksuele Oerkracht in beweging te zetten en de Passie van het innerlijk Vuur aan te wakkeren. Stroom liefdevol bij Jezelf naar binnen, en voel wat je Ziel je heeft te vertellen.
Een avond Puur voor Jezelf om de Oerkracht in beweging te zetten, en de Passie van het innerlijke Vuur aan te wakkeren, de warmte in je Onderwarmer ervaren, naar binnen te stromen, en de Roep van je Ziel te voelen. We starten met strekkingen om de Qi door de Nier en Blaas Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Vervolgens gaan we de Onderwarmer liefde, aandacht en warmte geven. Deze vullen we aan met krachtig stromende WATER Qi Gong oefeningen. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Water Element.

Hout Element - Sacred Cacao - Qi Gong - Trance reis

21 maart 19:30 -22:30 Hout Element - Ontwaken & Ontkiemen
Een avond om je te Verbinden met je Hout Element, durven te Ontwaken vanuit de diepe rust en te Ontkiemen om de beweging naar buiten en naar boven toe te laten. We kunnen de Yin periode van kou, donker, stilte, rust, en naar binnen keren afronden en ontdekken dat we in een meer Yang periode komen. Yang naar boven gerichte Qi die alles in de natuur doet groeien en bloeien, meer licht, meer warmte, meer zon. Hoe heerlijk dat alles in beweging is en weer naar buiten komt. De zaadjes steken de kopjes boven de grond uit, bomen en planten lopen uit. Je ziet de vogels weer af en aan vliegen om nestjes te maken en je ziet de lammetjes in de wei dartelen. Een nieuwe cyclus is begonnen volop groei en ontwikkeling! Maak gebruik van de Hout Qi die niets anders wil dan groeien en bloeien en zich daarbij niet zal laten tegen houden. Heb de moed om er nu volop voor te gaan!
We starten met Qi Gong oefeningen en Meridiaan strekking, om de Qi door de Lever en Galblaas Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Hout Element.

Vuur Element - Sacred Cacao - Qi Gong * Trance reis

21 juni 19:30 - 22:30 Vuur Element - ZelfLiefde
De Kracht van Zelfliefde is je aandacht steeds weer terug naar het Nu moment brengen. Door volop aanwezig te zijn en jezelf in iedere emotie die het leven brengt lief te hebben. Het is Zelfliefde om wanneer het leven je tegenslag brengt, je beste maatje te zijn en te denken: het komt hoe dan ook goed. Zelfliefde is het omarmen van pijn zodat er daarna weer een gevoel van vreugde kan zijn. Zelfliefde is iets wat alleen jij jezelf kunt geven en niet je partner of je ouders, je kinderen of je vrienden, je buren of je kat. Zij kunnen dat misschien even maar niet de rest van je leven. Het is ook aan jou om jezelf liefde te gaan geven en onvoorwaardelijk lief te hebben. Zelfliefde is het begin van een liefdevolle wereld en niemand minder dan jij verdient het meer dan wie dan ook. Een avond om Jezelf volledig te omarmen en Lief te hebben. We openen met Qi Gong oefeningen, bedoeld om de Qi door de meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om te reizen om het Licht op jouw Zelfliefde te laten schijnen.

Aarde Element - (Micro) Truffel - Qi Gong - Trance reis

2 september 19:30 - 22:30 Aarde Element - Truffel

2 december 19:30 - 22:30 Aarde Element - Truffel

Het is nu de tijd om de Aarde in te gaan, naar binnen te keren, op zoek naar je gevoel in je onderbuik en jezelf volledig te omarmen en Lief te hebben. We openen met Qi Gong oefeningen, bedoeld om de Qi door de meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en Truffels, en mag je heerlijk liggen. Dan nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om te reizen naar je oerbron.
Cacao en microdoseringen Truffels halen het beste in elkaar naar boven. Beide stoffen kunnen synergetisch met elkaar samenwerken. Cacao helpt het Hart te openen en de magische truffels de Geest. Bij micro dosering neem je een zeer kleine dosis van een psychedelisch middel, zoals psilocybine. Dit is de stof die in magische paddenstoelen en truffels zit. Microdosering kan helpen met de concentratie, angsten verminderen en in het algemeen beter in je vel te zitten. Psilocybine heeft een effect op de hersenen en kan invloed uitoefenen op de serotonine receptoren. Neem je je microdosis tegelijk met pure cacao, dan mag je ervan uitgaan dat cacao het effect van de psilocybine zal versterken. De combinatie van cacao met Truffel helpt je om meer in contact te staan met je emoties. Je kunt ze duidelijker voelen, of dat nou vreugde, angst of frustratie is. Maar je inzicht in je emoties is groter en als je ze observeert en accepteert, kun je van ze leren en groeien. Cacao zorgt voor een verdieping van het effect van de microdosis. Er zit nog een voordeel aan het tegelijkertijd drinken van Cacao met Truffel. Cacao kan de opname van actieve stoffen door het lichaam bevorderen. Dit voedsel van de Goden bevat natuurlijke vetten en stimuleert de bloedsomloop, beiden eigenschappen zorgen voor een betere opname van psilocybine.

Metaal Element - Sacred Cacao - Qi Gong - Ademwerk - Trance Reis

21 september 19:30 -22:30 Metaal Element - Loslaten of Vasthouden 

Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element , durven Loslaten en je innerlijke ruimte te vergroten. Loslaten betekent dat je de "ballast" niet langer meer hoeft vast te houden, dit kost namelijk veel energie. Het wordt steeds zwaarder en uiteindelijk is het bijna ondragelijk. Bevrijd zijn van de ballast voelt alsof je even opveert. Met negatieve gevoelens werkt het precies hetzelfde. Zodra je je ervan losmaakt, en ze laat voor wat ze zijn, voel je je bevrijd en veer je als het ware weer op. Een avond Puur voor Jezelf om alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben. We starten met een ademhalingsoefening doen om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element.

20 oktober 19:30 – 22:30 Metaal Element - Zelfwaardering 

Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element en om het waardevolle in je op te nemen. Op zoek naar het waardevolle goud in jouw Zelf! De Herfst is zo'n prachtige periode om innerlijk bezig te zijn met het loslaten van wat oud en overbodig is en tegelijk te verzamelen en oogsten wat we hebben opgebouwd. Tijd voor Zelfwaardering. Als je je Zelfwaardering weer toelaat, dan ervaar je meer rust en zit je minder vast in patronen. Je bent meer tevreden met jezelf en anderen, je komt makkelijker in beweging en je zult minder last hebben van uitstelgedrag. Je zult minder last ervaren van negatieve behoeftes en patronen.
Een avond Puur voor Jezelf om alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben. Tijd voor Zelfwaardering. We starten met een ademhalingsoefening om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element .

17 november 19:30 - 22:30 Metaal Element - Terug naar de Kern

Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element, thema is om terug te keren naar je Kern, te Transformeren en Los te laten. We naderen het einde van de Herfst en Metaal nodigt je uit om diep van binnen te voelen, jezelf te ontmoeten en je innerlijke stilte ervaren. Terug naar je Kern. We staan even stil bij het afgelopen Metaal jaar en kijken wat er nog bij je past en wat niet met je synchroniseert.
Een avond Puur voor Jezelf om de diepere innerlijke stilte ter ervaren, te voelen en terug naar je Kern te keren. En alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben . We starten met een ademhalingsoefening om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element .

E-mailen
Bellen