The desire to know your own Soul Will end all other desires

 Sacred Cacao                   

Sacred Cacao is een zachte en liefdevolle ceremonie wat sterk werkt op het Hart en je terugbrengt naar je natuurlijke staat van Voelen. Cacao nodigt je uit om contact te maken met je Innerlijke Zelf en je Helende Hart. Je Passie roept je aan om je te Verbinden en Transformeren. Zo kan het Hart zich nog meer openen en kun je op liefdevolle wijze Jezelf waarnemen en zonder oordeel naar jezelf kijken. De Cacao is een plantteacher en brengt kracht en gezondheid in ons fysieke, emotionele energieke lichaam. Cacao is de Spirit welke je hele wezen verheldert met een Goddelijke speelsheid. De basis van de Sacred Cacao is 100% pure Cacao welke op traditionele wijze is gemaakt en ritueel door ons wordt bereid en verrijkt met bijzondere hemelse ingrediënten afgestemd op het thema en het Element. Wees welkom op één van onze magische Cacao reizen en gun jezelf inzichten, persoonlijke groei en heling.

Tijdens deze reis maken we gebruik van o.a.:

* Qi Gong & Meridiaanstrekking

* Ademwerk

* Sjamanistische Trance Reis

* Meditatie & Visualisatie

* Klankschalen, drum & zang

AANMELDEN

Jouw bijdrage Cacao € 42,50 / Truffel € 47,50 

Locatie Prana & Yoga  / Bijlestaal 46e Broek op Langedijk


Aarde Element - Cacao & Truffel - Innerlijke Inspectie 

Het tussenseizoen Aarde is de tijd van 18 dagen waar het ene seizoen over gaat in het andere seizoen. Tijd om de Aarde in te gaan, naar binnen te keren, op zoek naar je gevoel in je onderbuik, innerlijke inspectie en jezelf volledig omarmen en Lief hebben. Cacao helpt het Hart te openen en de magische Truffels de Geest. De combinatie van Cacao met Truffel helpt om meer in contact te staan met je emoties zoals vreugde, angst of frustratie en deze duidelijker te voelen. Inzicht in je emoties is groter en als je ze observeert en accepteert, kun je van ze leren en groeien. 

Water Element - In Stilte Luisteren 

Een moment om je te Verbinden met je Water Element, thema is om in ons leven beter te leren Luisteren. Zacht en liefdevolle omarm je de eigenschappen van Water: Rust, Verstillen en goed Luisteren. Goed en oprecht luisteren betekent ook dat we niet spreken of voortdurend bezig zijn onze dagen met geluid op te vullen. Stroom rustig bij Jezelf naar binnen, en geef gehoor aan wat je Ziel wil vertellen.


Water Element - Oerkracht

Een moment om je te Verbinden met je Water Element, thema is vertrouwen op je Oerkracht. Op een zachte, liefdevolle en stromende manier omarmen we de verwarmende eigenschappen van Water. De Water Qi blijft goed stromen door de Seksuele Oerkracht in beweging te zetten en de Passie van het innerlijk Vuur aan te wakkeren. Stroom liefdevol bij Jezelf naar binnen, en voel wat je Ziel wil vertellen om jouw Innerlijk Vuur aan te wakkeren.


Hout Element - Ontwaken & Ontkiemen

Een moment om je te Verbinden met je Hout Element, durf te Ontwaken vanuit diepe rust en Ontkiem om de beweging naar buiten en boven toe te laten. Je mag de Yin periode van kou, donker, stilte en rust afronden en naar buiten komen. Maak gebruik van de Hout Qi die niets anders wil dan groeien en bloeien en zich daarbij niet zal laten tegen houden. Heb de moed om er nu volop voor te gaan!


Hout Element - Groei & Bloei

Een moment om je te Verbinden met je Hout Element, volop in de beweging merk je dat steeds groter en intenser Groeit & Bloeit. Je voelt de behoefte om je te laten zien en de natuur in haar volle bloei roept je. Tijd om alle kleuren te ontdekken en volop te genieten. Een nieuwe cyclus is begonnen volop groei en ontwikkeling! Voel de kracht om volop in bloei te staan!


Vuur Element - ZelfLiefde 

Een moment om je te verbinden met je Vuur Element. De Kracht van Zelfliefde is je aandacht steeds weer terug naar het Nu moment brengen. Volop aanwezig zijn en jezelf in iedere emotie die het leven brengt lief te hebben. Het is aan jou om jezelf liefde te gaan geven en onvoorwaardelijk lief te hebben. Zelfliefde is het begin van een liefdevolle wereld en jij verdient het meer dan wie dan ook.


Vuur Element - Innerlijk Vuur 
Een moment om je te verbinden met je Vuur Element. Als je volop aanwezig bent in Jezelf en volledig omarmt en Lief hebt, dan kun je je licht laten schijnen op je Innerlijk Vuur. Je zult de warmte in heel je wezen voelen stromen. Laat de passie toe en dans, zing , beweeg en lach vol enthousiasme. Voel de energie door en om je heen bewegen en laat je Hart zich Verblijden.


Metaal Element - Loslaten of Vasthouden 
Een moment om je te Verbinden met je Metaal Element, durven Loslaten en je innerlijke ruimte te vergroten. Loslaten betekent dat je de ballast en negatieve gevoelens niet langer meer hoeft vast te houden. Ballast kost energie, wordt steeds zwaarder en uiteindelijk is het bijna ondragelijk. Zodra je je ervan losmaakt, voel je je bevrijd en veer je als het ware weer op.Metaal Element - Zelfwaardering 
Een moment om je te Verbinden met je Metaal Element en op zoek te gaan naar het waardevolle goud in jouw Zelf! Tijd om innerlijk bezig te zijn met loslaten wat oud en overbodig is en verzamelen en oogsten wat je hebt opgebouwd. Tijd om Zelfwaardering toe te laten. Zo ervaar je meer rust, zit je minder vast in patronen, je bent meer tevreden met jezelf en anderen, je hebt minder last van uitstelgedrag.

E-mailen
Bellen