MaNa Spirits

 
MaNa Spirits

 MaNa is de Verbinding tussen onze Elementen krachten als Vuurman & Watervrouw en geeft de Verbinding aan van onze Aardse namen die wij hebben mogen ontvangen: Mario & Natasja

MaNa is een krachtige energie die zich in alles bevindt en in veel mythologische verhalen wordt MaNa gezien als een stof om Magie mee uit te voeren. MaNa staat volgens de Polynesiërs ook voor bovennatuurlijke Kracht die al het bestaande beZielt en staat voor Respect, Autoriteit, Kracht en Prestige. Mensen die MaNa hebben, staan in hun Levenskracht van alles wat goed is, zoals Liefde en Vrede. 

MaNa
 Ceremonies & Rituelen

Ceremonies en rituelen zijn er in vele vormen en kunnen je helpen te verbinden met de wereld van de Spirits. Je kunt een hogere staat van Bewustzijn bereiken waardoor je makkelijker in contact kunt komen met de Spirits en je Hogere Zelf, zodat er heling kan plaatsvinden. Wij organiseren ceremonies met Sacred Cacao en/of Truffels, Zielenreizen, Ademwerk en de Rite van de Baarmoeder.

Ceremonies

 Blauwdruk van de Ziel

Vijf Elementen Blauwdruk van de Ziel is een persoonlijk overzicht waarin je kwaliteiten, karakter eigenschappen, blokkades en ontwikkelpunten inzichtelijk gemaakt worden. Zo kan je jouw specifieke krachten en uitdagingen beter herkennen, en maakt duidelijk waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. Energetische Blauwdruk van je Ziel voor inzicht in jouw spirituele levenslessen en uitdagingen.

Zielen Blauwdruk


 

 Orgonites

Met heel veel liefde en aandacht worden verschillende vormen Orgonite gemaakt, zoals piramides en oplaadschijven. Het voelt als een grote behoefte om de energie op Moeder Aarde naar een hogere frequentie te mogen brengen. De afgelopen 2 jaar heeft MaNa Spirits meerdere processen van mensen mogen ondersteunen met op hun Ziel afgestemde Orgonites. Wat het meeste heeft geraakt is de Piramide die speciaal voor onze allerliefste hond Kala is gemaakt na haar overlijden, zo is haar prachtige vrolijke energie elke dag bij ons!

Orgonites


BLOG

Elke maand schrijft MaNa Spirits een stuk in het Blog over de invloed van de jaarlijkse en maandelijkse energie die zich wil laten zien, voelen en horen. Elk jaar gaan we over naar een ander invloed van een Element. We kunnen dit jaar gebruik maken van de ambitieuze en trotse energie van Aarde 5. Er zal meer drang zijn naar erkenning. De kunst is dat we wel goed en aandachtig naar elkaar luisteren. Er zullen (nog) meer discussies en meningsverschillen zichtbaar worden, en dit kan best heftig “uitgevochten” worden. 

Blog